Om oss

Vi på Curoflow brinner för att förbättra vården. Hos oss jobbar utvecklare och vårdpersonal för att skapa mjukvarulösningar som på riktigt hjälper vårdutövare och deras patienter, varje dag. Vår mission är att kraftigt reducera vårdköer genom att förenkla vårdpersonalens arbete och att tillgängliggöra morgondagens digitala verktyg på ett klokt sätt.

Vård. Människor. Empati. Kvalitet. Digitalisering.

Hur kanaliserar vi bäst vår frustration och vilja att förbättra vården?

Ja, ungefär så gick tankarna över några koppar kaffe år 2017. Det blev startskottet på RemissHjälpen och sedermera Curoflow. Med viljan att kombinera vård, omsorg och teknik började arbetet mot en eftersatt del av vården – remissflödet. Med tiden har vår tekniska plattform vuxit och numera arbetar vi flerdimensionellt med lösningar som kombinerar digital patientkommunikation, automatisering och vårdflöden.

Vi på Curoflow drivs av att förbättra vården och vi vill utveckla lösningar som verkligen gör skillnad i vardagen för såväl vårdutövare som patienter. Många av oss har arbetat inom vården och har erfarenhet av hur krångliga system kan bidra till stress och ohållbara arbetsförhållanden. Vi har även kännt frustration över att patienterna hade kunnat få en tryggare upplevelse och en bättre vård under andra förutsättningar. Med Curoflow vill vi göra arbetsdagen lättare för vårdpersonalen på golvet och vi tror att vi på så sätt även hjälper deras patienter bäst.

På Curoflow vill vi även bidra till samhället på hållabara sätt och vi lägger stor tonvikt på den mänskliga aspekten. Trots vår relativt korta historia har vi väl utformade ESG-kriterier, där vi regelbundet mäter och försöker förbättra vårt miljöarbete samt personalens välbefinnande ur såväl professionella som sociala perspektiv. Vi vill vara mer än ett vanligt företag och hos oss skapas mer än teknik. Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Vår ambition av kvalitet med människan i fokus

Kvalitet – genom vision och värderingar

Vi på Curoflow arbetar för att ständigt förbättra företaget och våra produkter. Med fokus på människorna både i och utanför vår organisation, strävar vi efter att alltid höja vår kvalitet.

Ansvarsfullt företagande

Curoflows verksamhet ska bidra till ett hållbart och utvecklande samhälle. Därför engagerar vi oss i våra medarbetare och hur vi påverkar vår omgivning.

Vi är Curoflow

CEO

Alexander Knezevic

alexander@curoflow.se

CEO

Alexander Knezevic

CEO

Alexander Knezevic

CEO

Alexander Knezevic