White label & anpassning

Curoflow är skalbar och anpassningsbar för olika typer av vårdverksamheter, från enskilda kliniker till hela kommuner och regioner. Plattformen är white label så det är endast ert varumärke och grafiska grafiska profil som syns för era patienter.

White label - ert varumärke

Curoflows vårdplattform är white label på riktigt och det alltid är ert varumärke som syns när patienten möter er online. Er mobil-app och webbmottagning designas helt utefter er grafiska profil, där ni bestämmer färgschema, layout samt bilder och knappar. Även om mottagningar ingår i en större koncern kan alla göra individuella anpassningar i logotyp och design.

Anpassningsbara funktioner

Curoflow är skalbar och anpassningsbar för olika typer av vårdverksamheter, från enskilda kliniker till hela kommuner och regioner. Alla enheter som ingår t.ex. i en region kan själva välja hur de vill ta emot patienter, göra enskilda anpassningar för sina patientmöten samt skräddarsy sina egna frasmallar, anamnes- & frågeformulär, notiser m.m. Curoflow ska vara smidig och praktisk att arbeta med, för varje vårdutövare.