Chatt & videomöten

Med Curoflow kan ni smidigt kommunicera med era patienter och andra parter när och var det passar dem. Vår videotjänst är utvecklad för GDPR-säkra vårdmöten med ett flertal deltagare och den assynkrona chatten frigör mycket tid.

Effektiv digital kommunikation

Vårdpersonal upplever ofta att de hinner hjälpa fler patienter genom digital kommunikation och enklare ärenden kan många gånger lösas direkt i inledande chatt. Digitala möten resulterar i färre uteblivna besök och ger er ett jämnare patientflöde över dagen med mindre luckor i schemat. Den asynkrona chatten kan besvaras när det passar er och ni kan även ha flera chattar igång samtidigt.

Videomöten kan ske mer flexibelt än fysiska möten och kan därför bidra till att minska ledtiderna i en vårdprocess. Videomöten samlar enklare ett fleratal människor, då restider undviks, och många patienter föredrar att medverka hemifrån.

Chatt & Videomöten

Curoflow stödjer högupplösta, stabila och GDPR-säkra videomöten med upp till 100 deltagare. I chatten kan ni även skicka dokument, bilder, instruktionsvideos och interaktiva frågeformulär för självskattning och anamnes. Chatten erbjuder även automatisk språköversättning och redigerbara bibliotek av snabbfraser, både enskilda för varje användare och gemensamma för hela er klinik. Under ett chattsamtal med en patient kan ni även skriva till en kollega utan att det syns för patienten.

Till både chatt och videomöten bjuder ni enkelt in även andra personer som behövs i samtalet, såsom vårdkollegor, tolkar eller anhöriga. Ni väljer om övriga deltagare ska identifiera sig genom Bank-ID, kod eller endast få en öppen länk.